Черкаська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує.

Дата: 31.10.2019 22:36
Кількість переглядів: 545

Школярі відвідали сучасне виробництво

Фото без опису

Профорієнтаційна робота з учнівською молоддю є важливим чинником попередження зростання безробіття на ринку праці. Професіографічна екскурсія це одна з ефективних форм профорієнтаційної роботи Державної служби зайнятості. У рамках «Акції Випускник - 2020», Черкаська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості організувала екскурсію на завод "Beehive". Розташоване підприємство поблизу селища Чорнявка у Черкаському районі Черкаської області. Мета заходу, в якому взяли участь 73 учні та викладачі загальноосвітніх шкіл с. Худяки та с. Чорнявка, ознайомлення з особливостями виробничого процесу і специфікою роботи безпосередньо на робочих місцях.

Під час екскурсії по підприємству директор заводу Людмила Іванівна розповіла, що ТОВ «Бихайв» працює з вересня 2017 року. Підприємство закуповує мед в українських пасічників. Людмила Іванівна наголосила, що діє дуже сувора система контролю якості меду.

Весь мед від пасічників перевіряють у лабораторії. Бракують мед через невідповідність фізико-хімічним показникам і на наявність антибіотиків. У лабораторії школярам показували, як продукція проходить багаторівневу систему контролю якості на європейському обладнанні. Основна причина повернення – наявність антибіотика. Вживання антибіотиків, навіть у мінімальних дозах, робить організм людини нечуттєвим до певної групи ліків. Тоді у разі хвороби та необхідності лікування антибіотиком, він просто не подіє. Єкспортують мед в країни ЄС, Канаду і США з написом "Made in Ukraine". На день завод переробляє близько 50 тонн меду, на рік – це 16 000 тонн.

Загалом екскурсія залишила гарні враження, особливо приємною була можливість скоштувати різні види меду, що переробляються на заводі.

«Профорієнтація учнівської молодді - це один з ключових напрямків діяльності служби зайнятості. Він дає можливість визначити молоді свої здібності і надалі будувати кар'єру з урахуванням власного потенціалу і ситуації на ринку праці», - зазначив директор Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Олександр Гриценко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано