Проєкт "Поліцейський офіцер громади" в дії

Дата: 18.02.2020 17:09
Кількість переглядів: 1139

Фото без опису

18 лютого 2020 року у м. Черкаси на площі Б. Хмельницького за участі представників Національної поліції України, керівництва Черкаської області, міжнародних партнерів та представників об’єднаних територіальних громад, які приєдналися до проекту “Поліцейський офіцер громади”, відбулося офіційне представлення поліцейських офіцерів громад та вручення сертифікатів і ключів від службових автомобілів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Леськівську сільську об’єднану територіальну громаду представляли сільський голова Микола Бас та поліцейський офіцер громади Вячеслав Савченко.

Фото без опису

Леськівська громада (села Леськи та Худяки) отримала поліцейського офіцера громади, який є універсальним офіцером поліції, добре знає місцеве населення, орієнтований на вирішення безпекових потреб громадян та доступний для людей, оскільки  до 90% робочого часу він знаходиться в громаді. У Будинку культури с. Леськи та у приміщенні старостату с. Худяки для поліцейського офіцера громади обладнані робочі місця.

Що ж таке проєкт «Поліцейський офіцер громади»? Це новий рівень взаємодії поліції з громадою. Це спільна система захисту та надання якісних поліцейських послуг.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано