У Леськівській ОТГ створено нові комунальні заклади

Дата: 14.08.2020 12:50
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

У рамках проведення децентралізації повноваження об’єднаних територіальних громад значно розширилися. Такі зміни вимагають створення необхідних умов для виконання повноважень, зокрема, це створення нових комунальних закладів, які б надавали необхідний спектр послуг.

На виконання Законів України «Про соціальні послуги» та «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись наказом Міністерства соціальної політики України №1030 від 21.06.2017 року «Про деякі питання діяльності територіальної громади щодо надання послуг із соціальної підтримки населенню», з метою врегулювання процесу надання соціальних послуг жителям Леськівської громади створено комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Леськівської сільської ради.

Фото без опису

З метою формування нового культурно-мистецького середовища та створення умов для масового, сімейного та індивідуального розвитку творчих здібностей, спілкування, відпочинку, розваг, відновлення духовних і фізичних сил на основі вивчення культурних запитів та інтересів різних категорій населення в Леськівській громаді створено комунальний заклад «Центр культури, дозвілля та спорту» Леськівської сільської ради.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано