Пошук

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади - начальника відділу будівництва, архітектури, комунального майна, земельних ресурсів, екології та юридичного супроводу апарату виконавчого комітету

Дата: 18.11.2020 15:15
Кількість переглядів: 402

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади - начальника відділу будівництва, архітектури, комунального майна, земельних ресурсів, екології та юридичного супроводу апарату виконавчого комітету Леськівської сільської ради.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу будівництва, архітектури, комунального майна, земельних ресурсів, екології та юридичного супроводу апарату виконавчого комітету Леськівської сільської ради:

 

  1. Громадянство України.
  2. Наявність повної  або базової вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістраспеціаліста.
  3. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.
  4. Креативність, комунікабельність.
  5. Знання чинного законодавства України, інших актів законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.
  6. Вільне володіння державною мовою.
  7. Володіння  персональним комп’ютером, знання основних програм роботи на комп’ютері.

     

Документи щодо участі в конкурсі приймаються впродовж 30 календарних днів від дня опублікування оголошення.

Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Леськівської сільської ради Черкаського району Черкаської області, за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район, Черкаська область, телефон для довідок 063-242-65-11


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано