Публічні закупівлі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021-2015 (CPV) – 15420000-8 Рафіновані олії та жири
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021-2015 (CPV) – 15420000-8 Рафіновані олії та жири
13 Січня, 2022
16:49
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021-2015 (CPV) – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021-2015 (CPV) – 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
13 Січня, 2022
16:47
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 (СРV) 15830000-5 Цукор і супутня продукція
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 (СРV) 15830000-5 Цукор і супутня продукція
13 Січня, 2022
16:45
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Код ДК 021:2015 (СРV) 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Код ДК 021:2015 (СРV) 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
11 Січня, 2022
16:41
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021-2015– 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021-2015– 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
05 Січня, 2022
09:03
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 (СРV)03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 (СРV)03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція
04 Січня, 2022
17:18
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло
04 Січня, 2022
17:16
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – 15550000-8 Молочні продукти різні
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – 15550000-8 Молочні продукти різні
04 Січня, 2022
17:16
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «09310000-5 ? Електрична енергія».
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «09310000-5 ? Електрична енергія».
15 Грудня, 2021
15:57
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко пастеризоване не менше 2,5%)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко пастеризоване не менше 2,5%)
08 Грудня, 2021
15:19