Громадське обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад

Дата: 08.05.2024 08:19
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Шановні мешканці Леськівської сільської територіальної громади!

 

Червонослобідська сільська рада та Леськівська сільська рада повідомляють про початок процедури проведення громадського обговорення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншому суб’єкту співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів. (у сфері надання послуг з питань містобудування і архітектури громадянам, що проживають та організаціям, які знаходяться на території Леськівської сільської територіальної громади), розробленого на підставі Закону України «Про співробітництво територіальних громад» та наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 05.04.2023 № 217 «Про затвердження Примірних форм договорів про співробітництво територіальних громад та додаткових договорів про приєднання до співробітництва», підготовленого комісією згідно спільного розпорядження Червонослобідської сільської ради та Леськівської сільської ради від 12.04.2024 № 84/32.

Ознайомитись з проєктом договору можливо в приміщенні Леськівської сільської ради, за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район Черкаська область.

Пропозиції громадськості приймаються з 17.05.2023 по 31.05.2023.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано