Серпневий педагогічний бранч Леськівської ТГ

Дата: 23.08.2024 10:56
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

22 серпня 2024 року на базі Худяківського ліцею з початковою школою та гімназією Леськівської сільської ради відбулась серпнева педагогічного бранчу Леськівської ТГ «Мандрівка у світ професійного зростання інновацій та натхнення».

Освітяни зібралися, щоб разом розпочати навчальний рік з новими ідеями і натхненням, знайти нові шляхи для розвитку освіти, адже саме разом ми зможемо досягти найкращих результатів на славу нашої неньки-України.

Сучасні освітяни — це справжні герої освітнього фронту, які не тільки передають знання, але й навчають молоде покоління бути готовими до змін. Вони щодня стикаються з новими викликами і використовують найсучасніші засоби навчання, щоб зробити освіту цікавою та ефективною.

Учителі та вихователі об'єднують традиції з інноваціями, знаходячи індивідуальний підхід до кожного і допомагаючи їм реалізувати свій потенціал у новому цифровому столітті. Їхня відданість і творчий підхід дарують дітям не тільки знання, а й натхнення для досягнення нових вершин. А ще вони є для дітей прикладом патріотизму та любові до своєї землі – України.

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради нагородив працівників закладів освіти за підсумками роботи у 2023-2024 навчальному році.

Дякуємо Центру професійного розвитку педагогічних працівників Степанківської сільської ради за організацію та проведення серпневого бранчу.

Дорогі освітяни! Бажаю вам натхнення та сил для нового навчального року. Нехай ваша праця приносить радість і задоволення, а кожен день буде сповнений нових відкриттів та успіхів. Нехай ваші вихованці завжди відчувають вашу підтримку і турботу. Успіхів вам і терпіння у вашій важливій і благородній справі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано