Наслідки негоди на території Леськівської ОТГ 07.07.2020

Дата: 07.07.2020 16:56
Кількість переглядів: 5902

Фото без опису

07 липня 2020 року о четвертій годині ранку на території сіл Леськи та Худяки Леськівської сільської об’єднаної територіальної громади пройшла сильна гроза із шквальним вітром та градом. Результатом негоди стали: понівечені дахи житлових будинків та господарських споруд, пошкоджені паркани та автомобілі, знищені городина та посіви на полях, зламані дерева, розірвані лінії електромереж. Також через повалені дерева на відрізку дороги від траси Канів-Чигирин до с. Худяки зранку рух транспорту був неможливий.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Рятувальники ДСНС за допомогою спеціального обладнання розрізали та прибрали з проїжджої частини  20 дерев. Працівники комунального підприємства здійснили розпилювання повалених дерев біля місць громадського користування.

Фото без опису

07.07.2020 відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС, на якій було створено робочу групу для збору інформації, її узагальнення та подальшого аналізу, щодо завданих збитків жителям громади. Депутатами сільської ради складаються відповідні акти огляду домогосподарств, де негода завдала найбільшої шкоди. Напрацьовуються шляхи надання матеріальної допомоги постраждалим від буревію та граду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано