Заклади загальної середньої освіти Леськівської ОТГ до нового навчального року готові

Дата: 31.08.2020 08:10
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Леськівський та Худяківський заклади загальної середньої освіти готові до освітнього процесу в новому навчальному році з дотриманням вимог та правил карантину.

1 вересня 2020 року учні прийдуть у затишні класи, в яких зроблено поточні ремонти, оновлено дидактичні матеріали та які мають приємний естетичний вигляд. Учні 1-х класів Нової української школи сядуть за новенькі парти. У коридорах обох навчальних закладів зроблено відповідну розмітку для безпечного та чітко регламентованого руху учнів (санітарна вимога). 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Леськівська сільська рада дбає про безпеку тих, хто перебуває у приміщеннях ЗЗСО. Цього року у Леськівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів здійснено обробку дерев'яних конструкцій даху протипожежними речовинами, встановлюється пожежна сигналізація. Для Худяківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів оголошено тендер на ремонт даху приміщення школи (роботи включатимуть також і обробку дерев’яних конструкцій протипожежними речовинами), зроблено заміну освітлення у спортивному залі та вестибюлі школи.

На виконання санітарних вимог придбано антисептичні та дезінфікуючі засоби, засоби індивідуального захисту для персоналу, електрорушники для їдалень, урни для використаних засобів індивідуального захисту, рідке мило та дозатори для нього.

Адміністрацією обох шкіл розроблено ряд нормативних документів локальної дії щодо забезпечення дотримання санітарних норм перебування дітей у навчальних закладах.

Харчування учнів в обох закладах загальної середньої освіти відбуватиметься так, як і в минулому році: за рахунок коштів сільського бюджету харчуватимуться учні 1-4 класів (сніданок); діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування; діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах (групах); діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”; діти, батьки, яких учасники бойових дій; діти, батьки, яких перебувають на військовій службі в Збройних силах України, відповідно до Указу Президента України «Про часткову мобілізацію»; діти, які є внутрішньо переміщеними особами.

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради висловлює подяку усім працівникам закладів загальної середньої освіти за пророблену роботу з підготовки до нового навчального року.

Маємо надію, що навчання буде легким та комфортним для усіх учасників освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано