27 вересня - Всеукраїнський день дошкілля

Дата: 25.09.2020 13:56
Кількість переглядів: 951

Фото без опису

Щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти з професійним святом!

На території Леськівської об'єднаної територіальної громади працюють три заклади дошкільної освіти: ЗДО "Чайка" с. Леськи, ЗДО "Веселка" с. Леськи та ЗДО "Яблунька"  с. Худяки. Маленькі вихованці завжди перебувають під наглядом люблячих, компетентних, досвідчених працівників, які постійно дбають про навчання, виховання, здоров'я, цікаве та наповнене дозвілля для всоїх підопічних. На чолі кожного з навчальних закладів стоять невтомні, мудрі та відповідальні директори:  Савченко Л.В., Короп Л.В., Бондаренко Н.М. Саме під їх керівництвом вибудовується навчально-виховний процес для дітей, забезпечуються відповідні умови перебування вихованців у закладі освіти, вирішуються господарські питання.

В переддень свята Леськівський сільський голова Микола Бас та його заступник Петро Михно привітали трудові колективи садочків і вручили Грамоти виконавчого комітету Леськівської сільської ради. Не обійшлося цьогоріч і без приємних сюрпризів, а саме: вихователя ЗДО "Яблунька" Світлану Мартиненко відзначено Подякою Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні дітей.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Виконавчий комітет вітає усіх працівників дошкілля та бажає міцного здоров’я, наснаги, творчого підходу для вирішення поставлених питань.

Дякуємо Вам за любов та людське тепло, які Ви даруєте нашим дошкільнятам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано