Пошук

19 листопада 2020 року відбулася 1 сесія Леськівської сільської ради VIII скликання

Дата: 22.11.2020 21:17
Кількість переглядів: 1699

Фото без опису

19 листопада 2020 року відбулася 1 сесія Леськівської сільської ради VIII скликання.

Засідання відкрила голова Леськівської сільської територіальної виборчої комісії Надія Гайдамака. Вона зачитала рішення ТВК про реєстрацію Баса Миколи Федоровича Леськівським сільським головою та про реєстрацію 22 депутатів Леськівської сільської ради. Сільський голова та депутати після складання Присяги отримали відповідні посвідчення.

Фото без опису

Фото без опису

На першіому пленарному засіданні, шляхом таємного голосування, секретарем сільської ради обрана депутат із виборчого округу №6 Оксана Гавриш.

Затвердженні радою за поданням сільського голови:

- староста по Худяківському старостинському округу Ніна Кужим;

- перший затсупник сільського голови Петро Михно;

- заступник сільського голови Андрій Якимчук. 

Також сформовано виконавчий комітет Леськівської сільської ради VIII скликання, його кількісний та персональний склад. Створено 4 постійні комісії ради. 

На другому пленарному засіданні будуть створені Чорнявський та Думанецький старостинські округи, затвердять старост, розглянуть ряд рішень щодо реорганізації сільських рад, що увійшли до складу Леськівської ОТГ. Проте, ці надважливі питання рада зможе розглянути після того, як буде підписано та оприлюднено Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій" (№3651-д), який прийнятий 17.11.2020.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано