Пошук

Проведено першу сесію Черкаської районної ради VIII скликання

Дата: 01.12.2020 20:50
Кількість переглядів: 516

Цього дня відбулася перша сесія новообраної Черкаської районної ради восьмого скликання, в роботі якої взяли участь 53 депутата районної ради.

Відкрила сесію голова Черкаської районної територіальної виборчої комісії Любов Здоровенко, яка поінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів Черкаської районної ради VIII скликання, що відбулися 25 жовтня 2020 року, та визнання їх повноважень.

Відповідно до Виборчого Кодексу України Черкаська районна рада VIII скликання обрана в кількості 54 депутатів від 9 політичних партій. За підсумками виборів депутатами Черкаської районної ради VIII скликання стали: 10 представників ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", 9 - Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ", 7 – ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ", 6 - ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", по 5 депутатів від політичних партій "ЗА МАЙБУТНЄ" та Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", по 4 – від політичних партій "КОМАНДА СЕРГІЯ РУДИКА. ЧАС ЗМІН!", "ГОЛОС" та "Радикальна Партія Олега Ляшка".

В результаті таємного голосування головою Черкаської районної ради VIII скликання обрано Василенка Олександра Ігоровича ( від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"), заступником голови Черкаської районної ради обрано Гончаренка Олександра Івановича (від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "ЧЕРКАЩАНИ").

Новообрані голова районної ради Олександр Василенко та заступник голови районної ради Олександр Гончаренко щиро подякували депутатському корпусу за високу довіру, висловили упевненість у майбутній співпраці, яка буде спрямована на поліпшення добробуту жителів Черкаського району. Відмітили про готовність до подолання викликів та вирішення складних питань, враховуючи новостворений Черкаський район, який включає в себе 19 сільських та 7 міських громад. Новообраний голова районної ради Олександр Василенко подякував колишньому голові Черкаської районної ради Олексію Собку за плідну роботу ради протягом VII скликання.

Прийнявши Присягу посадової особи місцевого самоврядування, голова ради Олександр Василенко продовжив роботу першої сесії Черкаської районної ради VIII скликання.

Враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради з питань бюджету, фінансів, інвестиційної політики та економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення законності, запобігання корупції та організації роботи районної ради більшістю голосів депутатського складу районної ради VIII скликання були прийняті рішення: про Положення про постійні комісії районної ради VІІІ скликання, про встановлення умов оплати праці голові районної ради на 2020 рік, про встановлення умов оплати праці заступнику голови районної ради на 2020 рік та про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2018 №31-8/VII «Про затвердження структури та чисельності працівників виконавчого апарату районної ради».

На цьому порядок денний першої сесії Черкаської районної ради VIII скликання було вичерпано.

За матеріалами Черкаської районої ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано