3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

Дата: 03.12.2020 16:29
Кількість переглядів: 361

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Адже ми всі рівні перед Богом.

Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики України.

Також висловлюємо вдячність всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Центром надання соціальних послуг, разом з соціальними робітниками, старостою с.Худяки Кужим Ніною Олександрівною, були вручені продуктові подарункові набори та обговорили шляхи вирішення та поліпшення соціально-побутових потреб, які щодня виникають у людей з обмеженими можливостями, а також надали усі необхідні роз’яснення щодо матеріального забезпечення, надання медико-соціальних послуг для людей з обмеженими можливостями та членів їх сімей, які здійснюють догляд за ними.

 

З повагою,

Леськівський сільський голова                           Микола БАС

Директор КЗ «Центр надання соціальних послуг»      Зоя ПИСЬМЕННА

Староста с.Худяки                                      Ніна КУЖИМ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано