Клубна робота, як форма активної підтримки безробітних

Дата: 10.03.2021 09:54
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Нещодавно фахівці сектору активної підтримки безробітних Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості провели засідання клубу пошуку роботи «Хто Я? Чого Я прагну? Самоаналіз та рефлексія життєвого досвіду». Це вебінар з соціальної адаптації для підвищення конкурентоспроможності жінок на сучасному ринку праці. На подібних заходах жінки опановують навички пошуку роботи та отримують допомогу в їх застосуванні для мінімізації термінів працевлаштування.

Складання резюме та супровідного листа, співбесіда, самопрезентація і адаптація в новому колективі - це основні теми, які звучать на заняттях. В ході обговорень фахівець служби зайнятості допомагає учасникам вебінару оцінити свою кваліфікацію, виробити чіткі і досяжні цілі, здобути навички ведення ділової бесіди з роботодавцями. Під час обміну досвідом та під час практичних занятть у претендентів виявляються нові можливості і ресурси для працевлаштування, приходить впевненість в собі, надія на краще. Семінари допомагають слухачам проаналізувати причини безробіття та зняти емоційну напругу і повірити у власні сили.

Сьогодні існує конкурентний попит на робочі місця, тому важливо побачити і зрозуміти свої переваги, освоїти нові методи і техніки. Саме цьому вчаться жінки в «клубі пошуку роботи», а завдяки їх відгукам фахівці служби зайнятості розуміють, що подібні тренінги є необхідні та ефективні.

«Психологічна підтримка, яку отримують люди, відвідуючи заняття клубу, часто стає вирішальним фактором в успішному працевлаштуванні» - зауважив директор Черкаської районної філії Олександр Гриценко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано