Привітання з Днем дільничного офіцера

Дата: 18.06.2021 08:03
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

  18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції.Цей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом глави МВС України. До реформування української міліції воно носило назву День дільничного інспектора міліції. Дільничний — співробітник Національної поліції, який працює на визначеній території — поліцейській дільниці.
 Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже посадові обов’язки дільничних дуже різноманітні. До них належать захист прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорона громадського порядку, профілактична робота з громадянами. 
   На даний час в нашій громаді працює поліцейський офіцер громади Савченко В'ячеслав, допомагає йому Демиденко Ярослав. Вони за посадами ніби і не дільничні, але фактично виконують функції і  дільничних, і оперативників і слідчих. Тому ми вважаємо, що це і їх професійне свято і щиро вітаємо їх з цим святом. Також хочемо привітати з цим святом і Володимира Брелаху, який є жителем нашого села і який напротязі довгих років був дільничним інспектором сіл нашої громади.
 Бажаємо всім Вам, шановні офіцери поліції, міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного спокою і миру. Нехай професіоналізм та справедливість будуть постійними супутниками вашої нелегкої справи. 

 

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано