Пошук

Профорієнтаційна робота онлайн

Дата: 13.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 564

Профорієнтаційна робота онлайн

 

Карантинні заходи давно змінили звичний режим роботи Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості. Так, більшість групових профорієнтаційних заходів на сьогодні відбувається засобам онлайн-зв’язку.

Від початку року філією проведено 84 профінформаційних та 112 профконсультаційних групових заходів у формі вебінарів, в яких взяли участь 2130 осіб - клієнтів служби зайнятості.

Зокрема, проведено 62 інформаційних вебінари із загальних питань зайнятості населення. Метою даних заходів є ознайомлення безробітних з сучасним комплексом соціальних послуг, що пропонує служба зайнятості.

Під час онлайн-зустрічі учасників інформують про особливості обслуговування клієнтів у період карантину, знайомлять з основними послугами державної служби зайнятості та підходами щодо їх отримання. Слухачі дізнаються про стан місцевого ринку праці, актуальні вакансії та джерела пошуку роботи. Отримують поради щодо самостійного ефективного пошуку роботи в сучасних умовах.

Обов’язково фахівці надають поради щодо використання інших корисних дистанційних сервісів служби зайнятості.

Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри (https://profi.dcz.gov.ua) – діагностування розвитку надпрофесійних м’яких навичок;

Освітній портал державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua) - онлайн-курси, семінари, тести на визначення компетенцій для роботи в ІТ сфері;

Профорієнтаційна платформа «Моя професія: консультаційна мережа» (https://myprofession.com.ua) – комплексне профорієнтаційне тестування.

 

Як зазначив директор Черкаської районної філії Олександр Гриценко, даний формат зустрічей є доволі зручним, сучасним та корисним для шукаючих роботу. Адже вони отримують актуальну, корисну інформацію та консультації фахівців не виходячи з дому. Це значно економить час та ресурси клієнтів служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано