Пошук

«Презентація ТОВ «Черлис»

Дата: 15.07.2021 16:27
Кількість переглядів: 1042

«Презентація ТОВ «Черлис»

ТОВ «Черлис - одне з підприємств групи компаній  LIDEA, яка займається виробництвом насіння, що включає польове виробництво, доробку, кондиціонування та пакування на заводі. Lidea пропонує широкий асортимент продукції та послуг для покращення рентабельності фермерських господарств.  Компанія займається реалізацією насіння наступних культур: кукурудзи, соняшника, сої, ріпаку, сорго. Саме ТОВ «Черлис» проводить сортування вирощеного насіння, його калібрування, аналіз якості та пакування.

У зв’язку з початком сезону, черговим розширенням виробництва та запуском нової лінії у компанії з’явилася потреба на перспективу у наступних працівниках: оператор виробничої дільниці, сортувальник виробів, сировини та матеріалів, лаборант пробіркового аналізу, вагар.  До Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості роботодавець звернувся з метою підбору претендентів для задоволення кадрових потреб.

Тому, 14 липня 2021 року Черкаською районною філією  Черкаського обласного центру зайнятості було презентовано роботодавця для  шукаючих роботу клієнтів філії. Захід проведено на відкритому повітрі з метою дотримання відповідних протиепідемічних вимог, встановлених на період карантину.

Начальник відділу кадрів ТОВ «Черлис» Юлія Кордонська презентувала своє підприємство, охарактеризувала види діяльності та напрямки роботи, а також компанію LIDEA вцілому. «LIDEA прагне впроваджувати свіжі ідеї в сільське господарство, підтримуючи успіх фермерів як великих, так і малих, завдяки генетиці своїх інноваційних селекційних програм, а також через розуміння фермера та його проблем» - зазначила вона. Фахівець по роботі з персоналом  Катерина Лук’яненко ознайомила присутніх  з умовами праці на підприємстві, вимогами до працівників, рівнем заробітної  плати, соціальними гарантіями працюючих та зазначила, що сезонні працівники компанії мають перспективи росту та можливість залишитись в штаті на постійній основі.

Учасники зустрічі обмінювалися питаннями та отримували вичерпні відповіді. Загалом, захід проходив у жвавому спілкуванні та завершився результативно, оскільки всі охочі змогли заповнити анкети для зарахування до кадрового резерву перед початком сезонних робіт. 

Як зазначив директор філії Олександр Гриценко, презентації роботодавця, ярмарки та міні-ярмарки вакансій дозволяють шукаючим роботу не їхати до офісу роботодавця, а «тут і зараз» пройти співбесіду, задати питання, подати резюме та заповнити анкету до кадрового резерву, що значно спрощує та прискорює процес працевлаштування. Натомість роботодавець отримує можливість одночасного спілкування з декількома претендентами на роботу та одразу зробити свій вибір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано