Привітання до Дня Знань

Дата: 01.09.2021 07:45
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Шановні жителі Леськівської територіальної громади!

Щиро вітаю Вас з Днем знань і початком нового навчального року.

Перше вересня – це всенародне свято, яке об’єднує школярів, студентів, педагогів і батьків. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання нового, ще незвіданого дорослого життя.

Але найособливішим, цей день є насамперед для першокласників, які за руку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи.

Дорогі першокласники, у Вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. На Вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи.!

Також вітаю одинадцятикласників. Сьогоднішнє свято – це мірило Вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень.

Бажаю Вам, щоб крім випробувань, цей навчальний рік приніс і приємні спогади про шкільну дружбу, веселі розваги та конкурси, про рідну школу.

У День знань також хочу висловити особливу подяку педагогам. Ваша професія шляхетна і надзвичайно важлива. Адже Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Незважаючи на важкі часи, Ви гідно виконуєте свою місію – виховуєте майбутнє покоління українців. Дякуємо за Вашу щоденну самовіддану працю, розуміння.

Найщиріші вітання батькам, бабусям та дідусям студентів та учнів. Дозвольте побажати Вам терпіння та сил, взаєморозуміння з викладачами та дітьми, а також радості та гордості за їх досягнення.

Пам’ятаємо, що наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє.

Ще раз вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

З Днем знань!

 

Леськівський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано