Пошук

Вітаємо з Днем підприємця!

Дата: 05.09.2021 06:02
Кількість переглядів: 861

Указом Президента України від 5 жовтня 1998 року №1110/98 встановлено День підприємця, який відзначається щороку в першу неділю вересня.

Щиро вітаємо з професійним святом ініціативних, креативних, наполегливих, сміливих та рішучих людей, завдяки яким в країні успішно розвивається підприємництво.

Ми щиро вдячні Вам, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяєте поступальному розвитку нашої громади і країни, забезпечуєте утворення нових робочих місць, що сприяє зменшенню міграції українців в пошуках роботи за межі України.

Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Без приватного бізнесу неможливо уявити металургію і будівництво, торгівлю та побутове обслуговування, транспорт і зв'язок, інші галузі економіки.

У цей святковий день бажаємо всім Вам невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, вдалих бізнес-проектів, надійних партнерів, стабільності й добра вам і вашим родинам, миру і злагоди в країні, і щоб не виникало ніяких перепон у здійсненні Вами підприємницької діяльності!

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано