Пошук

Карантинні обмеження не стали на заваді в навчанні та працевлаштуванні

Дата: 22.10.2021 14:04
Кількість переглядів: 664

Карантинні обмеження не стали на заваді в навчанні та працевлаштуванні

 

В службі зайнятості в період дії карантину обслуговування громадян, надання інформаційних та консультаційних послуг, пов’язаних з працевлаштуванням, здійснюється систематично. Фахівці служби зайнятості продовжують підбирати для безробітних підходящі вакансії, попередньо узгоджують з роботодавцями умови проведення співбесід та подальшого працевлаштування. Особи, які активно шукають роботу, можуть отримати консультації щодо актуальних вакансій, допомогу у складанні резюме, профорієнтаційні послуги, а, за потреби, професійне навчання.

До прикладу, мешканка с. Білозір’я Богдана звернулась до Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з метою пошуку роботи у березні 2021 року. Дівчина мала повну загальну середню освіту і з дитинства мріяла про роботу у сфері краси, тому зацікавилась послугою професійного навчання.

«Закінчивши школу, я залишилась вдома  без роботи  і  зрозуміла, що моя мрія має бути втілена у життя – настав час діяти і стати тим, ким я завжди хотіла - перукарем», - поділилася своїми переживанням дівчина. До того ж результати профорієнтаційного тестування підтвердили наявність у претендентки творчої уяви, чутливості до кольорів, спостережливості та уважності, добре розвинутих комунікативних здібностей.

Таким чином, Богдана була направлена  до Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, де здобувала нову професію з березня по вересень. По закінченню дівчина зареєструвалась приватним підприємцем та відкрила власну справу. Зараз вона працює в перукарні за омріяною професією, де втілює в життя здобуті знання і навички. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано