Пошук

УВАГА! Початок проведення осінньої кампанії пероральної вакцинації диких м`ясоїдних  тварин.

Дата: 28.10.2021 10:35
Кількість переглядів: 507

УВАГА!

 

 Початок проведення осінньої кампанії пероральної вакцинації диких м`ясоїдних  тварин.

 

Черкаське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області  інформує мешканців про початок проведення осінньої кампанії пероральної вакцинації диких м’ясоїдних  тварин (вовків, лисиць, в т.ч. безпритульних собак)  в Черкаському районі.

Зазначена кампанія проводитиметься відповідно до плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних  інфекційних і паразитарних хвороб тварин в Україні на 2021 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 29.01.2021 за № 1 та відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 06.08.2021 року № 532 «Про організацію заходів з проведення осінньої кампанії пероральної вакцинації диких м`ясоїдних  тварин у 2021 році за допомогою авіації», з метою збереження стабільної епізоотичної ситуації зі сказу на території  Черкаського району протягом осіннього періоду

Розповсюдження принад, які містять високо імунну безпечну вакцину буде здійснюватися повітряним методом (літак, гелікоптер). Принада безпечна для людей і тварин, має вигляд брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м`ясокісткового борошна. При виявлені таких брикетів не слід їх брати в руки, вживати в їжу та розламувати. 

Кампанія проводитиметься  у Черкаському районі  в осінній період. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано