Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади - начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Леськівської сільської ради. Черкаського району Черкаської області

Дата: 10.11.2021 08:07
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади - начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Леськівської сільської ради.

Вимоги до кандидатів на посаду начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Леськівської сільської ради:

  1. Громадянство України.

  2. Вища освіта не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста). 

  3. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

  4. Креативність, комунікабельність.

  5. Повинен знати Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні”“Про службу в органах місцевого самоврядування”“Про запобігання корупції”, інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, а також інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; основні програми роботи на комп’ютері.

  6. Вільне володіння державною мовою.

Документи приймаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Леськівської сільської ради протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район, Черкаська область, телефон для довідок 063-242-65-11.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано