Міжвідомча нарада

Дата: 16.11.2021 10:01
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня відбувається міжнародна кампанія «16 днів проти насильства». Аби вкотре привернути увагу до цієї проблеми 15 листопада 2021 начальником служби у справах дітей Наталією Рябко було проведено міжвідомчу онлайн-нараду «Організації роботи з дітьми в СЖО Леськівської громади, розроблення заходів до Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» за участю начальника відділу освіти та культури Ганни Насонової, директорів закладів освіти: Ганни Сивець, Тараса Горбенка, Ганни Селецької, Ніни Романенко, Лариси Короп, Наталії Канюки, директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Зої Письменної та соціальних педагогів шкіл та заступників директорів.

Фото без описуУчасники зустрічі обговорили широке коло питань – захист прав дітей, які потрапили в СЖО, протидію насильству щодо дітей, попередження домашнього насильства. Також на нараді були обговорені заходи які б доречно було включити то Плану проведення в Леськівській громаді заходів  в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» у 2021 році. Дуже цікавий захід, був запропонований Ларисою Короп, для вихованців дитячих садочків : «Сприяння різноманітності», який отримав підтримку учасників наради. На нараді обговорений відповідний план заходів Черкаської обласної ради, та можливість його реалізації в Леськівській громаді.

Учасники міжвідомчої наради домовились у подальшому проводити подібні зустрічі, для удосконалення міжвідомчої  взаємодії з питань, що стосуються захисту прав дітей, та попередження протиправної поведінки щодо дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано