Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади - спеціаліста І категорії економіста відділу економіки виконавчого комітету Леськівської сільської ради Черкаського району Черкаської області

Дата: 08.12.2021 08:30
Кількість переглядів: 915

Фото без опису

 

Повідомлення про оголошення конкурсу

 

         Виконавчий комітет Леськівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань цивільного захисту, охорони праці та пожежної безпеки  загального відділу апарату виконавчого комітету Леськівської сільської ради.

          Умови проведення конкурсу:

Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії виконавчого комітету Леськівської сільської ради такі документи:

- заяву про участь  у конкурсі на ім’я голови конкурсної комісії, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

- заповнену особову картку форми П 2-ДС з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних;

- копію документів про освіту, підвищення кваліфікації з додатками;

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік - тип – кандидата на посаду - (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК) у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції»;

- копію документа, який посвідчує особу;

- копію трудової книжки;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

    - документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови, як навчального предмету (дисципліни) або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.

 

      Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної  посади:

      Основні вимоги до кандидата: 

  1. Громадянство України.
  2. Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра. Без вимог до стажу роботи. 
  3. Вільне володіння державною мовою. 
  4. Повинен знати Конституцію України; кодекс Цивільного захисту, України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інші нормативно-правові акти, що регулюють діяльність у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки, а також інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; основні програми роботи на комп’ютері.

Документи приймаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Леськівської сільської ради протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про конкурс за адресою: вул. Центральна, 53,   с. Леськи, Черкаський район, Черкаська область, телефон для довідок 063-242-65-11.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано