Життя пов’язане зі спортом

Дата: 24.12.2021 11:30
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

А яку роль у вашому житті відіграє спорт? Є люди, які вважають його просто витратою часу, інші люди не бачать свого життя без спорту, і їх, на щастя, більше ніж перших.

До числа останніх можна віднести нашого колишнього клієнта служби зайнятості пана Анатолія з Байбуз. Здобувши вищу освіту за спеціальністю фізичне виховання, чоловік працював тренером-викладачем, а згодом очолив Черкаську районну дитячо-юнацьку спортивну школу. Однак заклад був реорганізований, в зв’язку з чим він втратив роботу. За сприянням у працевлаштуванні, на початку року, звернувся до Черкаської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості.

З допомогою кар’єрного радника активно займався пошуком роботи відповідно до освіти та професійного досвіду, оскільки не уявляв свого життя без спорту і результат не забарився.

Завдячуючи децентралізації, громади району отримали поштовх для розвитку та можливість залучення кваліфікованих кадрів для організації та реалізації розширених функцій місцевого самоврядування.

Тож, з липня 2021 року, Анатолій розвиває спортивну галузь на посаді спеціаліста I категорії відділу культури молоді та спорту, виконавчого комітету Мошнівської сільської ради.

 Ветеранська волейбольна команда та дитячі футбольні команди Мошнівської ОТГ  беруть участь у спортивних заходах району та області.

«На сьогодні маємо чим пишатися. Наша футбольна команда «Шторм» стала чемпіоном, завоювавши супер-кубок району з футболу. Ще маю багато планів на майбутнє, одним з них є розвиток жіночих видів спорту в громаді», - поділився пан Анатолій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано