З днем Добровольця!

Дата: 14.03.2022 17:24
Кількість переглядів: 1077

Фото без опису

Не заради орденів, а за покликом сердець взялися у 2014 році за зброю тисячі українців, коли над Україною нависла смертельна загроза. Вони стоять на смерть заради перемоги сьогодні… Разом ми нездоланна сила.

Навесні 2014 року була зафіксована рекордна явка у військкомати країни. Люди приходили самі, не чекаючи на отримання повістки. Інші – чоловіки й жінки, самоорганізувалися в батальйони й вирушили на Схід. Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Українські добровольці стали гордістю українського народу та водночас головним болем кремлівських посіпак.

Сьогодні значення цього слова розширилося. У сучасних реаліях українські добровольці – це весь наш нескорений народ. Це професійні військові, які сміливо зустрічають ворога на передовій і захищають рідну землю, це хлопці з територіальної оборони та правоохоронних органів, це рятувальники, працівники комунальних підприємств, критичної інфраструктури міст, волонтери. Це кожен, хто не залишився осторонь і щоденно вносить свій вклад на шляху до перемоги. Нашої з Вами перемоги!

Переконаний, таких українських добровольців не здолати. Бажаю нам всім мирного неба і якнайшвидшої перемоги. Нехай янгол-охоронець береже наших воїнів усюди і повсякчас!

Слава Україні! Слава героям!

 

Леськівський сільський голова                                                      Микола БАС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано