Проведення рейду "Сім'я"

Дата: 10.11.2022 15:26
Кількість переглядів: 166

Фото без опису          Фото без опису

З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, проведення профілактичної роботи з батьками, які не в повному обсязі виконують батьківські обов’язки, виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо тих дітей які мають велику кількість пропусків онлайн-уроків надання їм захисту та підтримки та з’ясування причин відсутності на заняттях, 10 листопада 2022 за наказом начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Леськівської сільської ради спільно з поліцейським офіцером громади, в. о. директора Леськівського ліцею з початковою школою та гімназією, соціальним педагогом та психологом закладу проведено черговий спільний профілактичний рейд «Сім’я» на території села Леськи.

Відвідано 1 дитину, позбавлену батьківського піклування, та 3 дитини-сироти які перебувають під опікою громадян. Порушень прав та законних інтересів дітей не виявлено.

Також перевірено умови проживання 1 дитини, поставленої на облік служби, як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах, у зв’язку з домашнім насиллям.

Окрім того, здійснено оцінку рівня безпеки, щодо 1 дитини та ініційовано притягнення до адміністративної відповідальності її матері та здійснення оцінки потреб сім’ї/особи у зв’язку з неналежним виконанням батьківських обов’язків та взято до розгляду питання про постановку дитини на облік дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах служби у справах дітей.

Всього відвідано та перевірено умови проживання 10 сімей, в яких виховується 19 дітей.

З усіма батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності забезпечення належного догляду за дітьми, забезпечення здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, відповідального батьківства, попередження зловживання алкогольними напоями та куріння, відповідального ставлення до виховання, навчання та утримання дітей, ознайомлено із законодавчими документами стосовно належного виконання ними своїх батьківських обов’язків та, у разі недбалого ставлення до їх виконання - попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність.

За результатами рейду складено відповідні акти та надано терміни батькам для усунення виявлених недоліків.

Такі рейди будуть проводитись і на далі в усіх населених пунктах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано