Про проведення Громадського обговорення кандидатури на посаду старости Худяківського старостинського округу

Дата: 27.04.2023 13:20
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Леськівського сільського голови №28 від 21.04.2023 на Громадське обговорення виноситься кандидатура ЗАГОРОДНЬОГО Олександра Анатолійовича на посаду старости по Худяківському старостинському округу.

Організаційний комітет, який здійснює організацію Громадського обговорення кандидатури на посаду старости, на своєму засіданні вирішив:

  1. Для визначення рівня підтримки кандидата на посаду старости ЗАГОРОДНЬОГО Олександра Анатолійовича провести опитування шляхом заповнення Підписних листів.
  2. Визначити місця де жителі села Худяки можуть підписати Підписні листи, а саме: ЦНАП у старостаті с. Худяки, КП «НАШ ДІМ ЛЕСЬКИ» (біля касира в старостаті с. Худяки), відділення поштового зв’язку с. Худяки.
  3. Проводити круглі столи у трудових колективах із кандидатом ЗАГОРОДНІМ О.А. у присутності когось із членів організаційного комітету.
  4. Рекомендувати ЗАГОРОДНЬОМУ О.А. під час Громадського обговорення проводити зустрічі з жителями села для знайомства та донесення своєї позиції та бачення своєї роботи як старости, у разі обрання його на посаду.

Відповідно до статті 54¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Леськівської сільської територіальної громади, затвердженим рішенням Леськівської сільської ради від 05.11.2021 №13-13/VIІI:

  • у Громадському обговоренні можуть брати участь громадяни України, яким на день проведення Громадського обговорення виповнилося 18 років та які зареєстровані у с. Худяки та мають право брати участь у виборах;
  • опитування жителів проводиться у формі заповнення підписних листів на підтримку кандидатури старости, що повинен містити інформацію про учасника опитування із зазначенням його прізвища, власного імені та по батькові, числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України, що засвідчується підписом таких учасників. Також ставиться підпис учасника опитування про те, що він/вона дає згоду на обробку персональних даних;
  • кандидатура старости вважається погодженою з жителями с. Худяки, якщо в результаті Громадського обговорення отримала підтримку більше 17% голосів жителів від загальної кількості жителів с. Худяки, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

Інформація

про ЗАГОРОДНЬОГО Олександра Анатолійовича

кандидата на посаду старости Худяківського старостинського округу

Фото без опису

Загородній Олександр Анатолійович народився у 1990 році в сім’ї робітників. Із 2020 року разом із дружиною та дітьми постійно проживають у с. Худяки. До війни працював у сфері зв’язку.

Із квітня 2022 року по лютий 2023 року боронив Україну від російських окупантів у лавах Збройних Сил України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано