Запрошуємо до участі в розробці Комплексного плану просторового розвитку території всіх жителів Леськівської сільської територіальної громади

Дата: 15.05.2023 11:19
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Шановні жителі Леськівської сільської територіальної громади!

Леськівська сільська рада розпочинає процес виготовлення Комплексного плану просторового розвитку території Леськівської сільської територіальної громади.

В рамках підготовчого етапу із розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Леськівської сільської територіальної громади проводиться опитування жителів та підприємців громади.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади - одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Головною метою опитування – є визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов'язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Леськівської сільської територіальної громади.

Що потрібно знати про Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади

Опитування мешканців та підприємців можна пройти за посиланнями: 

Опитування для мешканців Леськівської СТГ

Опитування для підприємців Леськівської СТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано