Український ветеранський фонд проводить опитування серед ветеранів та ветеранок

Дата: 18.10.2023 14:25
Кількість переглядів: 312

 

Фото без опису

Нагальні потреби, проблеми та ставлення суспільства до учасників україно-російської війни у нашому регіоні визначають в Українському ветеранському фонді. Для цього запрошують долучитися до анонімного опитування.

Взяти участь можна за посиланням: http://surl.li/matsg

Опитування проводиться Українським ветеранським фондом з метою з’ясування думки безпосередніх ветеранів війни. Інформація, отримана в результаті опитування, буде використана для аналізу та порівняння результатів досліджень.

До того, у вересні цього року, за ініціативою Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України, Соціологічна група “Рейтинг” провела ІV Загальнонаціональне опитування. У рамках цього дослідження визначалось актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.

 

За матеріалами офіційного сайту Черкаської ОДА https://ck-oda.gov.ua/novyny-cherkaskoyi-oblasti/ukrayinskij-veteranskij-fond-provodit-opituvannya-sered-veteraniv-ta-veteranok/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано