Прощання з Героєм!

Дата: 02.11.2023 13:00
Кількість переглядів: 117

Гіркота від втрати, біль, який пронизує, до якого не можна звикнути, якого не можна пробачити. Вкотре нашу громаду заполонив сум за загиблим Героєм, патріотом України. Калашником Іваном Васильовичем, який народився 7 жовтня 1975 року в с. Леськи.

Іван проживав в нашому селі, мав родину, був одружений, мав дружину та двох доньок.

Відданий військовій присязі на вірність українському народові, з 2015 по 2016 був в Десні, механіком-інструктором, навчав військовослужбовців.

1 Березня 2022 року, як і багато хто, став на захист України, в складі  57-мої окремої мотопіхотної бригади.

Мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, 8 жовтня 2022 року потрапивши вже під тяжкі артилерійські обстріли він та його побратими вже з 9 жовтня не виходили на зв’язок, вважалися зниклими безвісти. Надія на порятунок, на те що можливо в полоні, до цього часу не покидала родину. Та горе не оминуло… Жорстока, кровопролитна війна підло обірвала молоде  життя. Вона забрала кращого сина України, Героя - захисника, людину, яка захищала нас із вами від російського загарбника.

Для нас він завжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був не байдужим до долі України, хто мріяв про краще майбутнє і світлий, мирний завтрашній день. Спочивай з миром!

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано