Привітання з Різдвом Христовим!

Дата: 24.12.2023 12:06
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Шановні жителі громади, щиро вітаємо Вас з Різдвом!

У надвечір’я Різдва Христового за доброю нашою традицією, кожна українська родина збирається разом, а коли на небі зійде перша зірка – сідає до Святої вечері.

Але, на жаль, Різдво Христове ми зустрічаємо в складних умовах.

Сьогодні молимось за усіх, хто не може зустрічати Різдво вдома! За наших захисників і захисниць, які зараз в окопах, за поранених, полонених, зниклих безвісти, за вимушено переміщених осіб, за тих, хто назавжди втратив рідних і свої домівки, за тих, хто рятує українців з-під завалів та ліквідує наслідки пожеж та руйнувань, тих, хто полишив усе, аби допомагати нашим військовим, енергетиків, які відновлюють електропостачання, медиків, які рятують життя в тилу і на передовій. І згадаймо всіх полеглих воїнів, всіх українців, які невинно загинули через напад росії!

Ми щиро дякуємо усім нашим захисникам і захисницям за те, що вони далеко від своїх сімей роблять дуже важливу справу – захищають нашу рідну землю, щоб кожна українська сім’я могла зібратись у цей Святвечір у злагоді в своїх домівках.

Нехай це величне свято згуртовує усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, і тих, хто боронить нашу землю від ворога.

Спокійного Різдва!

Виконавчий комітет Леськівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано