Нагороджено переможців із Черкащини спецпроєкту «Людина для Людини»

Дата: 22.12.2023 15:33
Кількість переглядів: 68

Начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Леськівської сільської ради Наталію РЯБКО  нагороджено подякою міністра соціальної політики України Оксани Жолнович за важливу та віддану роботу, за вагомий внесок у наше суспільство.

Фото без описуПідбито підсумки спецпроєкту «Людина для Людини», присвяченого Дню працівника соціальної сфери.

Упродовж місяця 150 соцпрацівників поділилися історіями, сповненими любові до власної професії, відданості справі й людям. З-поміж них обрали 20 найбільш натхненних розповідей, герої яких щодня стають точкою опори для інших, допомагають знайти сили для подолання непростих життєвих ситуацій.

У 2024 році двадцять переможців спецпроєкту «Людина для Людини» стануть амбасадорами соціальної сфери України – допомагатимуть привернути увагу до її важливості та викликів. А їхні обличчя стануть символом важливості професії та допомагатимуть популяризувати її серед суспільства.

Спецпроєкт реалізований Міністерством соціальної політики спільно з Національною соціальною сервісною службою України та за підтримки Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано