У Леськівській громаді запрацював Veteran Hub

Дата: 29.12.2023 15:54
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

На прикінці 2023 року при КЗ "Центр надання соціальних послуг" Леськівської сільської ради, завдяки участі в конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно», ініційованого Благодійним фондом "МХП-Громаді", за підтримки директора МХП-Урожай Олександра Воскобойніка, для адаптації до цивільного життя демобілізованих військовослужбовців та ветеранів, допомоги внутрішньо переміщеним особам, які залишаються жити у громаді, відкрили Veteran Hub. Завдяки цьому вдалося поповнення технічними і іншими реабілітаційними засобами уже існуючий пункт прокату реабілітаційних засобів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У ветеран хабі можна попити ароматної кави, гарячого чаю, поспілкуватися з однодумцями, або просто побути самому зі своїми думками. Це дає можливість фахівцям КЗ "Центр надання соціальних послуг" підготуватися з гідністю зустріти ветеранів і ветеранок, військовослужбовців, демобілізованих, захисників, які отримали поранення і перебувають на лікуванні, допомогти подолати тривожність і хвилювання  дружинам і матерям наших захисників.
Підтримати внутрішньо переміщених осіб, яких на разі в нашій громаді налічується понад 350.
Робота ветеран хабу беде орієнтована на роботу щодо надання професійної та комплексної допомоги ,психологічної підтримки, надання юридичних консультацій, працевлаштування і профорієнтування, самореалізацію та ефективну реінтеграцію в цивільне життя тих, хто цього потребує.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано