«Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 26.01.2024 14:11
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

За ініціативи Президента України запроваджено проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «Разом переможемо» з п’яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування, черліденг.

 

Філософія «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це не просто слово. Це шлях до гармонійного розвитку та самовираження через:

  • Фізичний розвиток - це акцент на фізичному здоровʼї. Як відомо, спорт - це не тільки сильне тіло, але і кращий спосіб розвитку сильного духу.
  • Самовираження. Філософія Пліч-о-пліч - допомогти кожному розкривати свою унікальність.
  • Емпатія. Створення спільноти, де кожен розуміє почуття та емоції інших, де кожен важливий. А ще вміти співпереживати – це круто.
  • Емоційний інтелект. Вміння керувати своїми емоціями – ось ключ до успіху в будь-якій ситуації. Це важливий навик, який робить нас справжніми лідерами.

Команди навчальних закладів Леськівської громади мають намір гідно заявити про себе у Всеукраїнському проєкті «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги». Нагадаємо: мета проєкту – не лише популяризувати спорт серед учнів, але й підтримати систему фізичного виховання в наших закладах освіти. Це ключ до виховання культури здоров’я та атлетизму у молоді, що є важливою складовою всебічної освіти.

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги#scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано