Про початок громадського обговорення з питань перейменування провулків та вулиць сіл Леськівської СТГ

Дата: 20.02.2024 08:18
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

У рамках виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», відповідно до розпорядження Леськівського сільського голови від 12.02.2024 №18 Комісія з питань найменування (перейменування) вулиць та інших топонімів населених пунктів Леськівської сільської територіальної громади ініціює з 20 лютого 2024 року проведення громадського обговорення із вивчення питання щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Леськівської сільської територіальної громади, а саме:

Назва села

Чинна назва вулиці

Леськи

вул. Василини

вул. Пушкіна

пров. Гагаріна

Худяки

вул. Жовтнева

вул. Мічуріна

вул. Калашника

Чорнявка

пров. Гагаріна

вул. Гагаріна

вул. Черняховського

Думанці

вул. Гагаріна

вул. Пушкіна

Громадське обговорення триватиме не більше 30 календарних днів.

По кожному населенему пункту громади буде додатково повідомлено про формат обговорення, дату, місце та запропоновані варіанти нових назв вулиць та провулків.

Пропозиції можна надіслати за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район, Черкаська область, 19640, або на електронну пошту: 33456597@ukr.net, або повідомити за телефоном: 0472-343-231.

Консультацію щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Леськівської сільської територіальної громади у Комісії з питань найменування (перейменування) вулиць та інших топонімів населених пунктів Леськівської сільської територіальної громади можна отримати за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район, Черкаська область, 19640, або за телефоном: 0472-343-231.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано