У Леськівській громаді відбулись змагання зі спортивного орієнтування у рамках реалізації ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 20.03.2024 15:38
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

В рамках президентського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» 12 березня 2024 року на базі Леськівського ліцею відбулися змагання зі спортивного орієнтування. 

Метою проведення змагань є формування ефективної моделі розвитку фізичної культури і спорту у закладах загальної середньої освіти, сталих традицій та мотивацій учнівської молоді щодо фізичного виховання як важливого чинника забезпечення здорового способу життя та європейських стандартів і підходів до організації дозвілля.

Шкільні ліги дають можливість багатьом закладам освіти впевнитись в тому, що спортивне орієнтування – це не тільки цікаво та корисно, а ще доступно, просто та сучасно.

Цікаві завдання, новий досвід, драйв та незабутні враження отримали учасники освітнього процесу під час заходу. Учні 5-7 класів проходили дистанцію-квест впевнено, швидко та спритно, намагалися не поступатися в майстерності орієнтуватися.

Участь у змаганнях взяли 3  команди  з навчальних закладів загальної середньої освіти громади.  Тож, за підсумками змагань маємо наступні результати:

І місце – команда Леськівського ліцею;

ІІ місце – команда Худяківського ліцею;

ІІІ місце – команда Чорнявського ліцею.

Наші діти вкотре довели, що вони – найкрутіші! Ми захоплюємося їх командним духом, наполегливістю та згуртованістю заради досягнення мети.

Бажаємо учасникам змагань та їх тренерам подальших спортивних досягнень!

 

 

Відділ освіти, культури, сімї, молоді та спорту

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано