Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 08.04.2024 10:14
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності


     Відділ будівництва, архітектури, комунального майна, земельних ресурсів, екології та юридичного супроводу виконавчого комітету Леськівської сільської ради про оголошення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів малої приватизації комунальної власності.


     1. Назва об’єкта: Громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами сільський клуб, загальною площею 347,6 кв.м.


     Місцезнаходження об’єкта оцінки: вулиця Садова, 1б, село Думанці, Черкаський район, Черкаська область.


     Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Виконавчий комітет Леськівської сільської ради.


Мета проведення оцінки: визначення ринкової вартості об’єкта з метою його приватизації шляхом викупу.


Замовник Виконавчий комітет Леськівської сільської ради, Відділ будівництва, архітектури, комунального майна, земельних ресурсів, екології та юридичного супроводу виконавчого комітету Леськівської сільської ради.
Телефон замовника конкурсу 0633009131.

Електронна адреса замовника конкурсу: 33456597@ukr.net.


Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю: ні.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) 31.03.2024 р.


     Платник робіт з оцінки: Виконавчий комітет Леськівської сільської ради.


Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта   – 15000,00 грн.


Не будуть розглядатись пропозиції, які перевищують вартість послуги з оцінки майна 15000,00 грн.


    Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 №2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за №60/28190 (із змінами) (далі – Положення).


Подібними об’єктами до об’єктів оцінки відповідно до додатка 2 до Положення є: приміщення, частини будівель (адміністративна, торгівельно-адміністративна, торговельна нерухомість, нерухомість для закладів громадського харчування тощо).


     До участі в конкурсі будуть допускатися претенденти, які діють на підставі чинних сертифікатів  суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна у межах напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.


     Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі II Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах I, II, III, та додатках до нього.


     Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з інформацією про подібні до об’єкта оцінки об’єкти, ознаки подібності якого наведено в додатку 2 до Положення), інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 2-5 до Положення формами.


     Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті шляхом поштового відправлення на адресу: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район Черкаська область, 19640, або безпосередньо до відділу будівництва, архітектури, комунального майна, земельних ресурсів, екології та юридичного супроводу виконавчого комітету Леськівської сільської ради, за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район Черкаська область, 19640 з описом документів, що міститься у конверті, і має містити пропозиції щодо ціни виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних  днях) по кожному об’єкту оцінки окремо. На конверті потрібно зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності»). Останній день подачі заяв – 30.04.2024 року до 15.00 год.


     Конкурс відбудеться 03.05.2024 року о 14.30 год. за адресою: вул. Центральна, 53, с. Леськи, Черкаський район Черкаська область.
     Документи приймаються не пізніше ніж за чотири робочих дні до дати проведення конкурсу. Контактний телефон комісії та робочої групи 0633009131.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано