Міжнародний день захисту дітей в Леськівській громаді

Дата: 01.06.2024 16:00
Кількість переглядів: 50

Фото без описуСьогодні Міжнародний день захисту дітей — свято, покликане привернути увагу до проблем дотримання прав дітей — зокрема їхнього права на життя і свободу думки, можливості здобувати освіту. Цей важливий день вкотре нагадує, про те, що потрібно робити все можливе задля забезпечення гідних умов життя, освіти й відпочинку для дітей, а також задля їхньої безпеки, надійного захисту дітей від насилля та експлуатації. Історія Видавництва Старого Лева розпочалася з дитячих книг, які допомагають діткам пізнавати цей світ, всебічно розвиватись та відчувати себе щасливою і важливою частинкою нашого суспільства. Тож сьогодні розповідаємо трохи цікавих фактів про це особливе свято!

Діти - наше майбутнє! Сьогодні, ми як ніколи раніше в цьому переконуємося щодня. Навіть в реаліях сьогодення, кожна дитина хоче прожити щасливе дитинство... Сьогодні в День Захисту Дітей, працівники КЗ "Центр культури, дозвілля та спорту" Леськівської сільської ради та закладів освіти громади створили свято для наших діточок. Ігри, конкурси, вікторини, флешмоби та концертна програма... Все для щастя і посмішок наших діток.

Дякуємо всім, хто долучився до збору іграшок для діток, які втратили батьків, що був організований в с. Худяки.

Діти малозахищених категорій Леськівської громади мали змогу відвідати Черкаський Обласний Музично-Драматичний Театр Імені Тараса Шевченка та побувати на захоплюючій та цікавій виставі.

Зі святом! Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано